Přestavby, montáž a servis LPG Pneuservis, rychloservis, autoservis

  1. Tel.: +420 777 810 771
  2. Email: info@carexaservis.cz
  3. Sodomkova 10, Praha 15, 102 00

Blog

Co je vlastně LPG??? (z angličtiny Liquified Petroleum Gas)

LPG je zkapalněný plyn pro pohon automobilů, který se používá jako pohonná látka pro pohon benzinových motorů. Tento plyn spaluje škodlivé látky a je téměř bez síry. Pokud jezdíte vozidlem poháněným benzinem, naftou a nebo LPG není žádný rozdíl v bezpečnosti. Je však dobré vědět, že namontovaná zařízení LPG podléhají příslušným kontrolám a předpisům.

TPMS Monitorování tlaku v pneumatikách TPMS (Tyre Pressure Monitoring System)

V minulosti bylo měření tlaku a teploty pneu výbavou pouze luxusních vozů. Sadu fbsn-trf lze rychle a levně instalovat do kteréhokoliv osobního automobilu. Průběžně kontroluje tlak a teplotu pneumatik a řidič je hned informován o případném problému nebo defektu. Systém TPMS lze také použít jako tlakoměr při dohušťování pneumatik. Sada obsahuje zobrazovací displej + 4 senzory s ventilky. Proč investovat do TPMS? Nesprávně nahuštěné pneumatiky mají vliv na: – zhoršení jízdních vlastností – prodloužení brzdné dráhy – zkrácení životnosti pneumatik – zvýšení spotřeby paliva.

(Pokračování textu…)


© 2020 CAREXA Servis s.r.o. - LPG, autoservis, rychloservis, pneuservis - všechna práva vyhrazena | Webdesign: WP4you.cz |